Blogg

11. jul, 2016

Hej igen! Det var ett tag sen hehe... Jag har sovit över hos en kompis de senaste dagarna i Trönö och det var därför jag inte har skrivit något blogginlägg på flera dagar! 
Jag och mina två kompisar har haft det jätteroligt! 

Det som har varit roligast måste nog vara ridningen, det var så länge sedan jag red så det var kul, jag fick rida på en häst som heter Kingen. Han är lydig men han stannar så otroligt mycket för att äta gräs mitt under skritten!! Vi borstade även hästarna, sprayade dem och gav dem morötter.

Vi gick till Ica och köpte godis senare på dagen och hade lördagsmys med film och godis! <3
Sen så åkte vi buss till stan (i smyg utan att berätta något) och var där ett tag, vi såg även en person som hatar oss. Mmm, sådanna finns det överallt känns det som haha!

Dagen efter (idag) var jag jättetrött men vi tog hand om hästarna igen och åkte och badade i Stjärnsjön, det var väldigt kallt men skönt efter... NEJ det var inte skönt efter förlåt men jag vill inte ljuga... ja men nu ska jag sova eftersom jag bara sov några timmar innan, ses igen imorgon om jag har tid att skriva!!  

6. jul, 2016

Hej igen! Jag har nu de senaste 2 dagarna varit i Jönköping för att liksom besöka pappas jobb där, vi åkte dit på måndagen och kom hem idag. Det har varit roligt men ganska trökt att åka så långt...

Ja, första dagen åt vi på McDonalds, gick på A6 (köpcenter) och åkte till kontoret där min pappa jobbar. Vi var på A6 en bra stund och det var sååå bra och många affärer där! Dem har Jack & Jones, GANT, Dressman, H&M, Åhléns (stav), G-star, Expresso House och mycket fler. Jag köpte en pikétröja på Jack & Jones, den är inge speciell. Det fanns även en godisbutik där som hade en amerekansk hylla, jag köpte då en Hershey's Cookies and Cream och den var sååå god!
Jag har alltid trott att den här krämen (cream) ska vara någon sorts gräddblandning men det är vit choklad och jag älskar vit choklad. Den smälter i munnen på en!

Dagen efter åkte vi till Elmia, det är en del av Jönköping och körde golf vid Rosenlundsbadet. Vi åt på McDonalds igen och åkte hem haha.. Big Mac & CO är det som gäller vett ni.
Nu är klockan 08:12, nej nu blev den 08:13 och jag är astrött. Jag ska gå och göra några våfflor med glass och sylt nu innan jag går och lägger mig. Syns senare idag!! <3